VoIP Forum. Buy and sell VoIP routes, software, equipment.
Register Log in
Reply to topic Page 1 of 1
hoen lijkt de standaardplaat van ZoomX
Author Message
Advertisement
Video & Chat App, Mobile Dialer, Softswitch, VoIP Billing.
Callingcard, Callshop, IPPBX, Retail & Wholesale VoIP.
Reply with quote
Post hoen lijkt de standaardplaat van ZoomX 
Elke zijde van de schoen heeft een Nike Air Max 270 Womens kamer, waarbij de ontwerpen de vier kamers tonen die in een 2x2-formatie zijn gestapeld. Nike stond echter toe dat de kamers Nike Air Max 720 Femme werden vervangen door schuimblokken - alleen de onderste twee kamers zijn zichtbaar in de schoen van Kipchoge, dus het kan twee kamers en twee schuimblokken bevatten, of de Nike Air Max 90 Womens Pink bovenste twee kamers kunnen verborgen zijn achter ZoomX-schuim. laten we praten platen. We kunnen niet zeker zijn dat ze zijn gemaakt van koolstofvezel, maar Nike's "misschien Nike Air VaporMax Mujer zijn ze, misschien zijn ze niet" legalese laat ons geloven dat ze koolstof zijn. Hoe dan ook, dit is officieel het jaar van koolstofvezel en Nike gaat all-in en gooit niet één maar drie Nike Air Max 270 Donne verdomde platen erin. Zie ze als het brood in een drievoudig sandwich, dat de twee lagen met vloeistof gevulde kamers bijeenhoudt.

De bodemplaat Nike Air Max 270 Femme gaat tussen de buitenzool en de onderste kamers,Nike Internationalist Dames de middelste plaat gaat tussen de kamers en de bovenste plaat bevindt zich direct onder de voet van Kipchoge. Nike Adidas Superstar Femme verklaart de kinetiek van het dempingssysteem als volgt: als de schoen raakt verdeelt de kracht over de eerste laag demping (met vloeistof of lucht gevulde kamers, in het geval Nike Air Max 90 Dames van Kipchoge's schoen). Die kracht wordt opgenomen door de middelste plaat en naar boven overgebracht naar de tweede laag demping (kamers of schuimblokken) en uiteindelijk naar de Nike Internationalist Mujer bovenste plaat. Het ontwerp maakt twee lagen compressie mogelijk en de krachtverdelingskwaliteiten van de platen voorkomen dat plaatselijke kracht (hotspots) de voet bereikt.

De achterkant Nike Air Max 95 Hommevan de schoen lijkt de standaardplaat van ZoomX-schuim te zijn die wordt gevonden in de Next%. Zonder offici?le informatie van Nike hebben we veel vragen: Waarom is het kamersysteem in de voorvoet beter dan ZoomX? In welke mate verbetert het de lopende economie? Zullen we de schoen aan de voeten van Nike Air Span 2 Womens meer Nike-elites zien in de komende maanden? Kan iemand zonder een Nike-contract tegen deze schoen winnen? En, zal deze schoen ooit publiekelijk verkrijgbaar zijn? Voorlopig Adidas ZX Flux Womens hebben we het over het patent en de afbeeldingen van Kipchoge's meest geheime trappen - vertel ons wat je denkt over de barrière-versplinterende schoenen in de comments. Zoals de Next%Nike Internationalist Mujer , splitst een koolstofplaat de tussenzool. In tegenstelling tot de Next%, is er een carbonplaat bovenop de tussenzool en ook een net boven de buitenzool.

View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum